Systemutvikling


Utvikler fremtidens applikasjoner


Hvordan lage lønnsom programvare?

Programvare skal skape lønnsomhet, enkelt og greit. Kravene til morgendagens IT-løsninger er store og utviklingen går med en rasende fart, og satsing innen teknologi har aldri vært viktigere enn nå, uansett bransje. Spak Consultants kan levere skreddersydde løsninger innenfor meget kostnadseffektive rammer, med fokus på effektivitet, stabilitet og sikkerhet gjennom hele utviklingsprosessen.

Spak Consultants har ikke en målsetning om å være en total leverandør av IT-tjenester, men å ha fokus på den tunge IT-kompetansen innen systemutvikling og arkitektur. Dette betyr i praksis å ha en "hands on" tilnærming til hvert prosjekt, i tillegg til høye krav til kvalitet og leveringsevne.

fsan.png
fvn
amedia
savant

Fremtidens teknologier

Ytelse - sikkerhet - integritet

Fremtidens applikasjoner stiller høye krav til ytelse, sikkerhet og integritet. Moderne nettløsninger er viktige verktøy for driften i de fleste selskaper og mulighetene for verdiskapning gjennom digitale løsninger er uendelige. Dagens teknologi-jungel kan være vanskelig å navigere seg igjennom, og det er ikke alltid like enkelt å se hvilke behov bedriften har, og enda vanskeligere å finne de beste løsningene. Med Spak Consultants som partner blir denne oppgaven vesentlig enklere.

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av deres IT-behov!

Selskap


Spak Consultants AS
915727506 MVA

48 12 91 68
andreas@spak.no

Besøksadresse


Rjukan Næringspark
3660 Rjukan

Sosiale medier